Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 12-Dec-2008 17:19
Kek yang terlepas pandang..
Sebelum p kursus seminggu yg startnya Ahad ni, bonda nak update fp ni dulu.. :->
Kek ni last month punya.. camna leh terlepas pandang nak masukkan dlm fp ni? hehhee.. sibuk kot noooo...



kek ni untuk jamuan rukun tetangga di taman. Ditempah oleh salah seorang ajk di situ. Lepas dah siap deko baru terfikir awat tak lukis logo rukun tetangga saja? adehhhhhh.. tak planning betoi2 camni la.. tapi customer ni mmg serah bulat2 ja kat bonda nak deko camna pun takpa aih... :-D
Terima kasih daun keladi naaa...



Kek ni lak my loyal customer iaitu seorang cikgu, order untuk jamuan jugak.. thanks cikgu.. next year order la lagi mcm selalu.. :-D ;-)


* http://www.youtube.com/watch?v=ikUYPij8R0Q

Ni dah dekat kul 2 pagi actually.. apa ke hal layan lagu sedih2 time ni ek.. :->
Tetiba teringat lagu ni.. masa kursus aritu ada sorang fasilitator tu suka bonar pasang lagu ni dekat2 habih kelas.. sampai ramai yg bluetooth lagu ni.. tapi mmg sedap dan puitis.. ;-)


Mengapa Dirindu - Saloma

anak punai anak merbah,
terbang turun buat sarang,
anak sungai pun berubah,
ini pula hati orang
mengapa dikenang....

asal kapas jadi benang,
dari benang dibuat baju,
barang lepas jangan kenang,
sudah jadi orang baru
mengapa dirindu......

kasih yang dulu tinggal dalam mimpi,
kasih yang baru simpan dihati,
kasih yang dulu tinggal dalam mimpi,
kasih yang baru simpan dihati...

selat teduh lautan tenang,
banyak labuh perahu acheh,
jangan kesal jangan kenang,
kalau hati rasa pedih
mengapa bersedih....

kalau pinang masih muda,
rasanya pahit sudahlah pasti,
kalau hilang kasih lama,
cari lain untuk ganti.....
mengapa dinanti.....

patahkan tumbuh hilang berganti,
lukakan sembuh kalau diubati,
patahkan tumbuh hilang berganti,
lukakan sembuh kalau diubati....

sayang mengapa dirindu....

© Pidgin Technologies Ltd. 2016